Sissy

Jarenlang lag de focus bij het genezen van mijn huidklachten op symptoombestrijding. Sinds ik, met behulp van de kennis van mijn brein en mijn onderbewuste, de oorzaak heb achterhaald, zijn mijn huidklachten verdwenen.

Het ging niet om wat ik smeerde of at, maar om mijn innerlijke onbewuste stress en wat daar achter zat.

Sissy Wulms, Progressive Mental Alignment Coach

Als 11-jarig meisje kreeg ik last van acne. Maar dan wel in zo’n vorm dat ik uiteindelijk wekelijks naar de huidtherapeut ging en maandelijks bij de dermatoloog zat. Vervolgens kreeg ik de ene na de andere antibiotica kuur, de pil en zelfs Roaccutane. Er werd volledig ingezet op symptoombestrijding. Maar naar de echte oorzaak werd niet gezocht of gevraagd.

Pas veel later ontdekte ik dat voeding een heel groot aandeel had in mijn probleem. Het kon niet anders dat ik me hierin ben gaan verdiepen. Ik werd me bewust van het effect van bepaald voedsel op mijn lichaam en huid. Gelukkig, dat hielp gedeeltelijk! Maar het was zeker niet de oplossing voor het probleem. Mijn huid bleef een zwakke plek en naarmate ik ouder werd kreeg ik ook last van eczeem, psoriasis, benauwdheid en oogontstekingen.

Mijn innerlijke storm was de oorzaak

Rond mijn 40ste ben ik gaan ​beseffen en begrijpen​ dat onderdrukte emoties, die voor innerlijke stress zorgen, altijd een weg naar buiten zoeken. In mijn geval via mijn huid. Doordat ik met mijn innerlijke proces aan de slag ging, verdwenen mijn klachten. Ik voel me rustig en heb vertrouwen in de toekomst. En dát gun ik iedereen.

Mijn huidklachten waren een fysieke uitdrukking van wat er binnenin speelde: onderdrukte gevoelens, onrust en spanning waren de boosdoeners.

Ik heb werkelijk van alles geprobeerd om van mijn geïrriteerde huid af te komen. Net als jij waarschijnlijk. Ik help jou je huid te helen van binnenuit zodat jij je hiervoor niet meer hoeft te schamen. Ik doe dit met mijn kennis over de werking van het brein, opgedaan tijdens diverse interessante studies om nog beter te begrijpen hoe het onderbewuste te werk gaat.

Ontdek wat jouw huidklachten in stand houdt en geniet van een gezonde huid en een boost in je zelfvertrouwen – ik ben hier om vrouwen met acne, eczeem, psoriasis en andere huidklachten te helpen bij het helen van hun huid met de kennis van het brein.

Onderliggende emoties

Ik geloof sterk in het aanpakken van de onderliggende emoties bij aanhoudende huidproblemen. In plaats van enkel symptomen te bestrijden met medicatie, zalfjes en voedingsaanpassingen.

Door de emotionele en psychologische factoren aan te pakken, hebben onderliggende stressfactoren geen invloed meer. Het natuurlijke genezende vermogen van je lichaam herstelt zonder de invloed van onderliggende stressfactoren. Waardoor huidklachten én andere chronische klachten verminderen of zelfs volledig verdwijnen.

Sissy Wulms, Progressive Mental Alignment Coach

Mijn missie is om andere vrouwen niet zo’n lange zoektocht te laten hebben als ik zelf heb gehad

Van mijn cliënten krijg ik terug dat ik ze op een liefdevolle manier de oorzaak van hun probleem laat aanpakken. Hierdoor begrijpen ze zichzelf (maar ook anderen) veel beter. Ze voelen zich lichter, vrijer, zelfverzekerd en hebben vertrouwen dat dit in de toekomst ook zo blijft. Ze begrijpen eindelijk wat het is om echt te voelen. Waardoor ze hun grenzen duidelijk aangeven, hun innerlijke storm gaat liggen en huidklachten verminderen.

Mijn missie is om andere vrouwen niet zo’n lange zoektocht te laten hebben als ik zelf heb gehad, maar snel en efficiënt van hun huidproblemen (en alles wat hiermee te maken heeft) af te helpen. Dit doe ik enerzijds door samen op zoek te gaan naar de diepere oorzaak en anderzijds door het zelfvertrouwen en zelfbewustzijn van vrouwen te vergroten. Voornamelijk door middel van begeleiding en bewustwording met behulp van Progressive Mental Alignment (PMA), Emotional Freedom Techniques (EFT) en de helende kracht van ademwerk.

Ik geef je een liefdevol zetje om bewust te worden van jezelf en je op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen. Je kunt alleen veranderen als je jouw overtuigingen, belemmeringen en angsten aanpakt, in het bewuste én onderbewuste. Want om te helen, moet je bereid zijn te voelen.

Ik zeg weer JA, tegen mezelf. Want je kunt pas echt geven aan een ander als je zelf goed in je huid zit!

Wil jij direct met mij in gesprek en ontdekken hoe jij je huid kunt helen van binnenuit? Ik kijk ernaar uit om met je te praten!

Sissy in de media

Groei

Zelfontwikkeling geeft mij energie.
Als persoon én als ondernemer.

Hypnose Institute Nederland
UNLP Instituut voor Persoonlijke Ontwikkeling & Communicatie | Training ADEM

September 2023

Je ademt al je hele leven, dus je weet hoe het moet. Je doet het op de automatische piloot. Juist daarom is het zo interessant om je ademhaling ook te gebruiken om NOG MEER uit het leven te halen. Een subtiele en heilzame tool die goed in te zetten is naast PMA en EFT. O.a. om:

  • controle te krijgen over je ‘negatieve’ emoties,
  • (emotionele)stress te reduceren,
  • blokkades weg te halen,
  • trauma’s en angst te verwerken,
  • je energie te boosten,
  • meer vreugde te ervaren,
  • je zelfvertrouwen te vergroten,
  • rust en balans te ervaren,
  • je algehele gezondheid te verbeteren.

Dit alles zorgt voor persoonlijke groei en je gaat bewuster leven. Nadat ik zelf al meerdere malen verschillende ademsessies gevolgd had, voelde ik: ‘Dit is de nog ontbrekende kennis die ik mijn cliënten ook wil laten ervaren en meegeven!’

Hypnose Institute Nederland
UNLP Instituut voor Persoonlijke Ontwikkeling & Communicatie | Emotional Freedom Technique EFT

November 2022

Nadat ik Dr. Bruce Lipton hoorde vertellen over EFT dacht ik: ‘Dit wil ik ook leren!’

En dat deed ik bij UNLP. Met EFT of tappen pak je negatieve emoties aan zonder erover te praten, zonder de oorzaak te achterhalen, zonder de hele gebeurtenis te herbeleven. Een krachtige en eenvoudige methode om emotionele en fysieke problemen aan te pakken tijdens sessies met cliënten én bij mezelf.

PMA Institute
PMA Institute |
PMA Practitioner Opleiding

2020-2021

Na het volgen van de 8-daagse in oktober 2019 ga ik verder met de online PMA beroepsopleiding voor professionals.

De PMA Practitioner opleiding is voor professionals die één op één werken met cliënten.

Hypnose Institute Nederland
Hypnose Institute Nederland |
Hypnose Workshop

9 Augustus 2020

In één dag hypnose leren van Edwin Selij. Een geweldig leerzame en leuke onlive workshop waarbij je na iedere stap het geleerde meteen in praktijk brengt. Hele fijne begeleiding van de assistenten.

IAM Academy
I AM Academy |
Online programma 100 dagen ‘Thuis in I AM’

April-Mei-Juni-Juli 2020

Praktische toegepaste spiritualiteit. Via dit programma heb ik, samen met mijn man, bestudeerd hoe je dat doet.

PMA Institute
PMA Institute |
Achtdaagse Progressive Mental Alignment Opleiding

Oktober 2019

Tijdens deze opleiding leerde ik o.a. de PMA vraagtechniek toe te passen. Jacob Korthuis, de grondlegger van PMA, komt jaarlijks naar Nederland om deze opleiding te begeleiden.

PMA Institute
PMA Institute |
PMA-Online Training

Juni-September 2019

Via dit online programma maakte ik kennis met de PMA methode en de vraagtechniek waarmee de methode wordt toegepast.

@ien Mindfulness
@ien Mindfulness |
Mindfullness MBSR & MBCT

September-Oktober 2019

Deelname aan het 8-weekse trainingsprogramma Mindfulness MBSR (Mind Based Stress Reduction) met elementen van de Mindfulness MBCT (Mind Based Cognitive Therapy).

PMA Institute
VA Business Academy |
Opleiding VA Business

Studieperiode 2017-2018

Van december 2017 tot maart 2018 volgde ik de opleiding aan de vA Business Academy van Danielle Leuvering. 
Tijdens deze praktische (voornamelijk online) opleiding komen alle facetten van het ondernemerschap aan bod.
 Het was precies wat ik nodig had om met mijn eigen bedrijf, Si-Sissy te starten

Ynnergy Academy
Ynnergy Academy |
Bevrijd jezelf met familieopstellingen

September-Oktober 2017

5 daagse workshop Bevrijd jezelf met familieopstellingen

En wil je graag weten wat ik nog meer gedaan heb de laatste 20 jaar?

Mijn volledige opleidings- en werkloopbaan kun je vinden op LinkedIn.

Mijn ondernemersdroom is om te mogen samenwerken met inspirerende ondernemende vrouwen. Om onze bedrijven te laten groeien en tot een groot succes te maken. Zodat we kunnen genieten van de leuke dingen in het leven, met de liefste mensen in ons leven. Altijd met een goede balans tussen werk én privé.