“We need to do a better job of putting ourselves on our own ‘to do’ list.”

Michelle Obama

Samen aan de slag

De beste investering is een investering in jezelf!

Heb jij behoefte aan verandering in je gedrag, gevoel of andere zaken waar je tegen aan loopt in je dagelijkse leven? Of wil je je eigen emoties beter begrijpen? Na 1 sessie zul je al verandering ervaren. Maar wil je echt verschil, dan adviseer ik je om te starten met 5 tot 10 sessies. Dan kun je zelf ervaren wat er voor jou verandert.
Een vrijblijvend ‘klik’gesprek.

Jij vindt het waarschijnlijk, net als ik, belangrijk dat er een klik is tussen ons en wellicht heb je nog wat vragen. Daarom hebben we, voorafgaand aan je eerste sessie, een kennismakingsgesprek van 30 minuten. Zodat we allebei zeker weten dat het klikt. Via het contactformulier kun je, geheel vrijblijvend, een gesprek aanvragen.

Het klikt!
Kiezen we om een samenwerking aan te gaan? Dan ontvang je, voorafgaand aan de sessie, 2 vragenformulieren. Het is de bedoeling om deze formulieren voor de eerste PMA sessie te retourneren. De eerste sessie bestaat uit een korte intake en korte uitleg van de werking van het brein.
Ik vraag je open minded te zijn en daarna zal ik beginnen met vragen stellen.
Online, in je eigen vertrouwde omgeving.
De sessies vinden online plaats, in je eigen vertrouwde omgeving. Meestal via Skype of Zoom. Zonder reistijd en reis- of parkeerkosten. Het is net zo effectief als een fysieke sessie, is gebleken in de praktijk.
Gertrud Potveer, PMA client

Ik merk vooral dat ik me niet meer zo vaak onderuit laat halen en dat ik steviger in mijn schoenen sta.

Anoniem (na één sessie)  |   lees meer

Anonieme PMA client

Het heeft wel wat in gang gezet, ook al is het subtiel.

Ik merk dat ik sinds de sessie heel veel heldere dromen heb gehad.
Ook ben ik minder aan het pleasen. Het heeft wel wat in gang gezet, ook al is het subtiel. Vandaag was er een vader van een patiënt die mijn adviezen in twijfel trok. Normaal zou ik me dat erg aangetrokken hebben en nu raakte het me niet zozeer en kon ik het meer als buitenstaander bekijken.

Ik probeer vaker voor mezelf te kiezen, maar dat is nog een leertraject 😂.
Ik merk vooral dat ik me niet meer zo vaak onderuit laat halen en dat ik steviger in mijn schoenen sta, dus het heeft me wel degelijk geholpen.

Anoniem (na één sessie)

Kies het pakket dat bij je past

Tarieven.

Gun je het jezelf om in je eigen welzijn en gezondheid te investeren? Zodat jij weer lekker(der) in je vel zit en weer (meer) kunt genieten van je dagelijkse leven!

​​Je betaalt bij mij per sessie of je kunt kiezen voor een voordelig pakket. Een sessie duurt 1,5 tot 2 uur.

  • 1 sessie, (1,5 tot 2 uur):
    € 197,- (excl. btw)
  • 5 sessies voordeelpakket:
    € 960,- (excl. btw)
Betaling

Voorafgaand aan de sessie kun je het bedrag direct voldoen via een betaalverzoek. Of je kunt vooraf het bedrag overmaken. De algemene voorwaarden zijn van toepassing en worden voorafgaand aan je betaling toegestuurd.

Afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de sessie kosteloos geannuleerd worden. Als je de afspraak later afzegt of je verschijnt niet op een afspraak, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht (voor maandag geldt, uiterlijk op vrijdag afmelden).

Zakelijke coaching

Wil jij meer vrijheid ervaren in het voeren van jouw ondernemerschap? Wil jij betere relaties met je klanten, je personeel én privé? Gun je dit jouw werknemers ook? Vind jij het belangrijk dat jij en je werknemers lekker in hun vel zitten?

Zijn er werknemers die je wil ondersteunen in hun herstel? De Progressive Mental Alignment methode sluit daar naadloos op aan en zorgt voor mooie veranderingen van binnenuit.
Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Zorgverzekering
Er is helaas nog geen vergoeding vanuit de zorgverzekeraar mogelijk.