De ervaring van een anonieme long covid cliënt

Anonieme PMA client

Sissy heeft me duidelijk laten ervaren dat het echt noodzakelijk is om tijd in mezelf te investeren. Eigenlijk wist ik dit wel, maar op één of andere manier ging ik juist die confrontatie met mezelf uit de weg.

Al jaren ervaarde ik steeds terugkerende lichamelijke klachten. Ik was er inmiddels achter dat dit kwam door terugkerende reacties en patronen. Ik wilde deze patronen heel graag doorbreken. Ik durfde niet goed voor mezelf op te komen.

In het verleden heb ik eerst hulp gezocht via het reguliere circuit, en daarna ben ik in het alternatieve circuit gaan zoeken. Bij ITIP heb ik het persoonlijk traject gevolgd en later een opleiding Triggerpoint reset methode.

Deze verschillende wegen hebben me zeker verder geholpen en me veel inzicht gegeven. Maar ik had het inzicht wel, maar op 1 of andere manier wist/durfde ik niet de juiste stappen te zetten om naar het inzicht te handelen.

Na een fijn kennismakingsgesprek met Sissy, waarin ik ook een stukje herkenning vond, heb ik besloten met coaching door Si-Sissy aan de slag te gaan.

Ik weet nu dat het antwoord op veel van mijn vragen in mezelf zit. Sissy heeft me duidelijk laten ervaren dat het echt noodzakelijk is om tijd in mezelf te investeren. Eigenlijk wist ik dit wel, maar op één of andere manier ging ik juist die confrontatie met mezelf uit de weg. De belangrijkste verandering is dat ik nu bewust tijd neem voor mezelf en dit mezelf ook echt gun.

Ik voel me rustiger hierdoor. Krijg hierdoor ook meer vertrouwen in mezelf! En het fijne is dat ik hiermee ook meer overzicht voor mezelf creëer.

Sissy had snel door wat er echt speelde als ik weer ergens tegenaan liep. Zij confronteerde me op duidelijke manier met mezelf! Wat was mijn aandeel in het ‘probleem’? En was het wel reëel dat ik het op die manier bekeek?
Het waren fijne gesprekken met een luisterend oor zonder oordeel. Ik voelde me echt gehoord! Haar benadering is heel fijn en ze heeft een rustige wel overdachte manier van reageren.

De coaching via Zoom heb ik als erg fijn ervaren. Zelfs ook een keer een telefonische sessie gehad en dit voelde ook okay.

Mijn klachten zijn zeker verminderd! Ik herken sneller wat of ik doe en wat ik kan veranderen om de situatie te verbeteren. Ik heb duidelijk mijn grenzen leren herkennen en aangeven. Ik heb coaching door Sissy aan een vriendin doorgegeven. Zij heeft inmiddels ook een waardevol traject afgesloten.

E.B.