De ervaring van Gertrud Potveer

Gertrud Potveer, PMA client

Met Progressive Mental Alignment had ik opeens een andere toegang tot mijn onderbewuste. Dat heeft me inzichten en vrijheid opgeleverd.

| Onderstaande is een transcriptie van de video |

Ik wilde PMA zeker eens proberen

Hallo, ik ben Gertrud Potveer.
Ik ben coach. Op een ander gebied als PMA maar het past heel erg in elkaars verlengde. De rede dat ik een PMA sessie ben gaan doen is ten eerste omdat ik heel nieuwsgierig ben en graag van alles en nog wat wil uitproberen om meer te begrijpen van wat er mogelijk is. En ten tweede omdat ik ook omdat ik tegen een aantal issues aanliep, of eigenlijk voornamelijk één, waar ik al vaker aan gewerkt heb en waar ik niet helemaal mee vooruit kwam. En dus wilde ik ook zeker de PMA proberen.

Voelde al direct goed

En het ging voor mij vooral om durven zichtbaar te zijn en durven te laten zien wie ik ben en wat ik kan en daar ook met zelfvertrouwen over te durven vertellen. En, ja ik had eigenlijk niet echt twijfels vooraf. Ik ken Sissy omdat we al langer samenwerken. Dus ik ken het al wel een beetje. Ik had me al ingelezen. Ik heb ook niet getwijfeld of het voor mij misschien zou kunnen helpen of interessant was. Voor mij voelde dat al direct goed.

Voel me een stuk ontspannener in mijn werk

Wat nu wel het resultaat is, is dat ik me meer ontspannen voel in mijn werk. Over mijn werk maar vooral over dat ik zelf presenteer of mezelf presenteer als coach. Dat vond ik in het begin heel moeilijk. Ik voel me daar nu wel ontspannener over. Dat is eigenlijk de hoofd reden ook, ja het voelt gewoon beter nu.

Sissy voelt heel goed als coach

Ja, Sissy is gewoon een hele rustige, prettige, warme geïnteresseerde persoonlijkheid. Dus dat voelt als coach dan, zo iemand als coach dat voelt natuurlijk heel goed. En daarnaast is ze ook gewoon grappig. We hebben ook gewoon lol gehad. Het gaat niet alleen maar over zware issues, of er komen hele zware issues aan bod maar het is niet alleen maar een groot tranendal. Het is ook gewoon grappig, luchtig. Dus dat vond ik fijn aan het coachen. En we hebben het helemaal online gedaan. Dus alleen via videobellen. Dat vond ik ook prima. Ik ben ook gewend ook al zelf met video bellen te werken. Ik denk dat het wel heel fijn kan zijn het juist persoonlijk te doen. Ik denk dat dat ook een extra kan zijn maar ik denk dat het niet persé noodzakelijk is om daarmee je doel te behalen of bij jezelf echt in de diepte te gaan.

Een stok achter de deur

Het fijne is aan zo’n coaching-sessie, is dat je niet kan weglopen. Je hebt het nu eenmaal gepland. D’r is iemand die er voor je is, voor je klaar zit en dan is het ook de bedoeling dat, voor mij dan he, op dat moment moet ik ook gewoon bezig met dat thema wat er dan besproken moet worden. Dat voelde voor mij als goed dat ik ervoor moet gaan zitten. Ik weet nog dat ik een keer ben gaan zitten met Sissy dat ik dacht van: ahh. Dat ik dat ook tegen haar zei van: Nou hier heb ik echt helemaal geen zin in om naar al die negatieve emoties te gaan, maar ik weet dat het moet. Dus, huppakee, mouwen opstropen en, ja, dan er maar doorheen door die coaching-sessie. En uiteindelijk levert dat natuurlijk heel veel op.

Het heeft me mooie inzichten gegeven

Op dit moment voelt het voor mij als echt een 8 of een 9 qua, hoe het resultaat is zoals ik me emotioneel voel over het presenteren of over mezelf. Ja, ik ben wel echt heel benieuwd hoe dat gaat lopen in de komende tijd. Maar ik heb ook wel een webinar gegeven en dat ging ook wel heel makkelijk. Dat is uh, ja, voelt helemaal oké. Dat heeft voor mij wel, dat was wel een heel belangrijk, of een heel mooi inzicht, dat ik door deze manier van werken een andere toegang had tot mijn onderbewuste. Dat was heel mooi. Ja, en dat heeft me inzichten opgeleverd. En dat heeft me ook nu vrijheid opgeleverd.

Gertrud Potveer | Triggerpoint Reset co-trainer en practitioner