Kruip onder je huid met EFT

Fijn dat je mee tapped! Luister eerst naar onderstaande audio-uitleg waarin ik je vertel hoe EFT werkt. Vervolgens neem ik je in de video mee hoe je de EFT-oefening samen met mij kunt doen.

Sissy Wulms, Progressive Mental Alignment Coach

1. Luister eerst naar deze audio-uitleg

2. In deze video begeleid ik je in de EFT-oefening

Wil jij direct met mij in gesprek en ontdekken hoe jij je huid kunt helen van binnenuit? Ik kijk ernaar uit om met je te praten!

Sissy Wulms, Progressive Mental Alignment Coach

Mijn missie is om andere vrouwen niet zo’n lange zoektocht te laten hebben als ik zelf heb gehad

Van mijn cliënten krijg ik terug dat ik ze op een liefdevolle manier de oorzaak van hun probleem laat aanpakken. Hierdoor begrijpen ze zichzelf (maar ook anderen) veel beter. Ze voelen zich lichter, vrijer, zelfverzekerd en hebben vertrouwen dat dit in de toekomst ook zo blijft. Ze begrijpen eindelijk wat het is om echt te voelen. Waardoor ze hun grenzen duidelijk aangeven, hun innerlijke storm gaat liggen en huidklachten verminderen.

Mijn missie is om andere vrouwen niet zo’n lange zoektocht te laten hebben als ik zelf heb gehad, maar snel en efficiënt van hun huidproblemen (en alles wat hiermee te maken heeft) af te helpen. Dit doe ik enerzijds door samen op zoek te gaan naar de diepere oorzaak en anderzijds door het zelfvertrouwen en zelfbewustzijn van vrouwen te vergroten. Voornamelijk door middel van begeleiding en bewustwording met behulp van Progressive Mental Alignment (PMA), Emotional Freedom Techniques (EFT) en de helende kracht van ademwerk.

Ik geef je een liefdevol zetje om bewust te worden van jezelf en je op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen. Je kunt alleen veranderen als je jouw overtuigingen, belemmeringen en angsten aanpakt, in het bewuste én onderbewuste. Want om te helen, moet je bereid zijn te voelen.

Ik zeg weer JA, tegen mezelf. Want je kunt pas echt geven aan een ander als je zelf goed in je huid zit!