Huidstress krijg je als je hart NEEEE zegt, terwijl je mond JA zegt”

Samen aan de slag

Investeer in je huid. Ze gaat je nog een lange tijd vertegenwoordigen!

Heb jij al van alles geprobeerd om je huidklachten onder controle te krijgen en ben je bereid om het nu totaal anders aan te pakken? Ben je klaar om aandacht te schenken aan de signalen die je huid je geeft?

Dan adviseer ik je om te starten met 5 tot 10 sessies. Dan kun je zelf ervaren wat er voor jou verandert.

Een vrijblijvend ‘klik’gesprek.

Jij vindt het waarschijnlijk, net als ik, belangrijk dat er een klik is tussen ons en wellicht heb je nog wat vragen. Daarom hebben we, voorafgaand aan je eerste sessie, een kennismakingsgesprek van 30 minuten. Zodat we allebei zeker weten dat het klikt. Via het contactformulier kun je, geheel vrijblijvend, een gesprek aanvragen.

Het klikt!

Kiezen we om een samenwerking aan te gaan? Dan ontvang je, voorafgaand aan de sessie, 2 vragenformulieren. Het is de bedoeling om deze formulieren voor de eerste sessie te retourneren.

Ik vraag je open minded te zijn en daarna ga je je onderdrukte emoties leren kennen.

Online, in je eigen vertrouwde omgeving.

De sessies vinden online plaats, in je eigen vertrouwde omgeving. Meestal via Zoom. Zonder reistijd en reis- of parkeerkosten. Het is net zo effectief als een fysieke sessie, dat is gebleken in de praktijk.

Gertrud Potveer, PMA client

Ik merk vooral dat ik me niet meer zo vaak onderuit laat halen en dat ik steviger in mijn schoenen sta.

Anoniem (na één sessie)  |   lees meer

Anonieme PMA client

Het heeft wel wat in gang gezet, ook al is het subtiel.

Ik merk dat ik sinds de sessie heel veel heldere dromen heb gehad.
Ook ben ik minder aan het pleasen. Het heeft wel wat in gang gezet, ook al is het subtiel. Vandaag was er een vader van een patiënt die mijn adviezen in twijfel trok. Normaal zou ik me dat erg aangetrokken hebben en nu raakte het me niet zozeer en kon ik het meer als buitenstaander bekijken.

Ik probeer vaker voor mezelf te kiezen, maar dat is nog een leertraject 😂.
Ik merk vooral dat ik me niet meer zo vaak onderuit laat halen en dat ik steviger in mijn schoenen sta, dus het heeft me wel degelijk geholpen.

Anoniem (na één sessie)

Tarieven

Een sessie duurt 1,5 tot 2 uur.

Queen

5 sessies
€997,- (excl. btw)

Empress

10 sessies
€1897,- (excl. btw)

Extra sessie

Extra losse sessie
€207,- (excl. btw)

Betaling

Voorafgaand aan de sessie kun je het bedrag direct voldoen via een betaalverzoek. Of je kunt vooraf het bedrag overmaken. De algemene voorwaarden zijn van toepassing en worden voorafgaand aan je betaling toegestuurd.

Annuleren

Afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de sessie kosteloos geannuleerd worden. Als je de afspraak later afzegt of je verschijnt niet op een afspraak, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht (voor maandag geldt, uiterlijk op vrijdag afmelden).

Zorgverzekering
Er is helaas nog geen vergoeding vanuit de zorgverzekeraar mogelijk.